Inspirations for relaxation and wellness in your region

Wij zijn saunaworlds!

Saunaworlds biedt een evenwicht voor het steeds meer hectische dagelijkse leven: sauna, massage, wellness en zwemmen is een perfecte manier om een ​​paar uur of een complete dag uit te schakelen en voor jezelf en je lichaam te zorgen.
saunaworlds is De Global Sauna -site. Onze index omvat meer dan 10000 sauna's en thermische baden en biedt informatie, beoordelingen en boekingsmogelijkheden.

Onze visie

We willen je helpen nieuwe sauna's te ontdekken en een paar aangename uren weg te brengen van het dagelijks leven. Indien mogelijk in uw directe omgeving om het regionale toerisme te versterken en onnodige reizen te voorkomen - en dus CO2 -emissies. Met een paar hete uren in de sauna kan zelfs de herfst in een regenachtig gebied om de hoek de bestemming vervangen door heter gebieden!
Met onze tools willen we vechten tegen het steeds afnemende aantal thermische baden en sauna's en de operators de mogelijkheid geven om modern en economisch te werken. Omdat alleen dat hun bestaan ​​op de lange termijn veiligstelt!

Product screenshot

Download onze app

Met onze gratis app heb je de mogelijkheid om je sauna's te volgen en je volgende sauna -reis te plannen.
Onze app

Partner

Onze samenwerking voor sauna's, spa's, hotels, vakantiehuizen en fitnessstudio's.
Voor partners